Pernille Tofte – hvem?

Nå fikk jeg virkelig blod på tann, og kjører i gang med introen «om meg».

Historien begynner i november 1991. Jeg blir født på da tidens SIA, og bor mitt første leveår på Skedsmokorset. Før jeg fyller to år, har mamma og pappa kjøpt et oppussingsobjekt i Lillestrøm, for 500.000,- så ja, dette begynner virkelig å bli noen år siden!

Jeg vokser opp i en trygg liten familie i Lillestrøm, hvor vi er oss tre, i mange år. Etter jeg har fylt fem år, kommer lillesøster til verden. Familien Tofte er nå komplett.

Vi bor i Lillestrøm til jeg er ca. Ti år gammel. Mamma og mammas familie bor på Hadeland, og veien går nærmere bestemt til Harestua. Her bor to av mine onkler min og mormor, noe som gjør at vi kommer nærmere hverandre.

Jeg var et barn, og er forsåvidt fortsatt en voksen, som ikke er så veldig glad i store omveltninger. Så selve flyttingen, med bytte av bopel, vennegjeng og skoleklasse, skulle vise seg å bli litt av en utfordring. For meg.  Og utfordringene har stått i kø siden.

Håpet tok ingen ifra meg.

De første årene her, var trøblete og jeg bærer muligens preg av det, den dag i dag. Mange var stygge med meg, på den tiden. Kanskje var det fordi jeg var hun som ikke lot seg «pille på nesen», ikke vet jeg. Men akkurat det skal jeg heve meg over, det er trossalt mange år siden, vi var fortsatt barn.
Mer om ferden min, kan du lese i neste innlegg som omhandler meg.

<3

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å lese! Følg meg gjerne også her : http://www.instagram.no/husetpaalandet.no

Comments are closed.