Nå skjer det – og det før tiden!

Da vi var i kontraktsmøte angående overtakelse av det nye huset vårt, ble datoen satt til 15.august 2019, for at selger skulle rekke å finne seg ny bopel i god tid før vi overtok. Det gjorde hun imidlertid fortere, enn hun selv hadde trodd, og vi skal ha overtakelse en måned før først antatt.

Og det er så utrolig gøy! Vet nesten ikke hvordan jeg skal klare å vente. Så, tiden fremover kommer til å brukes masse på Instagram og Pinterest for å finne inspirasjon, til uteplassen.

Herlighet, så nydelig.
Hva gir du meg?!

Innvendig er huset i stort sett tipp topp stand, med et kjøkken fra 2018 blant annet, så det er først og fremst ute vi må gjøre en del. Vi skal forresten lage om et av soverommene til walk-in-closet, da det er hele fem soverom i huset nå, så det blir jo veldig deilig da. Skikkelig luksus, rett og slett!

Blir helt forelsket, når jeg ser et så vakkert walk-in closet <3

Har dere forresten tips til trær, som vokser seg høye, kjapt? Eventuelt vet om man får kjøpt store trær noe sted? Vi ønsker oss nemlig noen trær i hagen, for å lage litt koselig stemning, med hvitmalte benker ogsånn <3

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese, og vil du se mer av disse tingene, følg meg også på Instagram: http://www.instagram.com/husetpaalandet.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *