Nå skal hun integreres med løvene.

Det har seg nemlig slik, at jeg reiser til Kenya den 24.juni. Og det er så sykt spennende og rått, at jeg nesten ikke helt vet hva jeg skal si. Det er mamma, pappa, søstern min og meg, som reiser.

Vi drar med en liten hjelpeorganisasjon som heter «Window Of Hope». Her går alt av midler uavkortet til formålene der nede. Vi blir et reisefølge på 7 stk., som skal ned i samme ærend, så tenk deg hvor intimt dette her vil bli. Vi kommer veldig tett på. Vi skal hjelpe til med noe malingsarbeid, og annet forefallende arbeid og rett og slett bare være sammen med barna, som bor på internatet, på skolen, som «Window Of Hope» har opprettet. Ila de to ukene vi skal være der, skal vi også på safari, med overnatting ute i bushen, DET er heftig det.

Jeg gleder meg så masse til å være til hjelp, uten å måtte gjøre mye fysisk tungt arbeid. Jeg sier fysisk tungt, for jeg vet at mange av inntrykkene vi får der, vil være tunge psykisk. Men, vi har SÅ godt av å se andre deler av verden! Da får man litt perspektiv på sine egne ting.

Så, dette opptar meg veldig for tiden! Håper jeg får mulighet til å både blogge og å være aktiv på Instagram, til en viss grad. Jeg vet allerede at det er elendig internett tilgang der nede, så tipper det blir veldig sporadisk kommunikasjon med SoMe. Gleder meg uansett masse til å vise dere alt, når jeg kommer hjem igjen i juli.

Du kan lese mer om prosjektet her: http://hopeacademy.no/index.html

For å følge meg tettere der nede, gå inn på min Instagram profil http://www.instagram.com/husetpaalandet.no/

Tusen takk for at du leste <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *