Litt om huset på landet

Den 1. april 2019, ble Henning og jeg (mannen) huseiere for første gang. Vi har tidligere eid en 2-roms i Lørenskog sammen, som vi for øvrig driver å selger. En skikkelig fin leilighet, som du absolutt bør sjekke ut, hvis du er på utkikk. Legger ved bilde med lenke til annonsen :

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=147672877

Vi kjøpte som sagt vår første enebolig nå, som vi tar over i midten av august. Og tiden føles som om den står stille. Det er så mye jeg ville ha begynt med, laget min egen «me-krok», holdt på i hagen m.m. For det er jo klart at viljen og lysten til å gjøre masse, er der, det er bare det at jeg er inne i en periode hvor jeg fremdeles, etter ett år, trenger å lære meg å ikke bruke opp den lille energien jeg har. Så, når vi først overtar boligen, er jeg nødt til å holde meg selv litt i nakkeskinnet og ta en liten ting avgangen.

Huset vårt er fra 1820, så det sier seg selv, at det meste er pusset opp, siden da. Eller, alt er strengtalt gjort noe med. Det som dessverre ikke er gjort noe med, som vi må ta tak i med en gang, er å drenere rundt huset på grunn av lekkasje i spisskammerset som jeg kaller det, under kjøkkenet. Vi har fått et tilbud på det, for vi skal ikke gjøre det selv, altså. Problemet er bare, at på et så gammelt hus, vet man aldri hva man møter på, og kan dermed heller ikke fastslå en pris. Så vi håper at banken er greie og gir oss det vi trenger til å få satt det i stand, etter dagens standard.

Altså, det er klart jeg gleder meg til å tilbringe timer på dette kjøkkenet! <3

En annen ting vi tenker å gjøre denne høsten, er å male utvendig. Jeg ønsker meg en mørkgrå farge, nesten sort. Jeg har sett litt på fargen labrador, noen som har den fargen? Er dere fornøyde med valget? Mannen ønsker seg nemlig fargen herregårdsgrønn, men jeg tror det passer bedre på f.eks et småbruk. Det er jo dessverre ikke helt det vi har kjøpt nå, selv om det fortsatt er drømmen <3 Så dere, kom gjerne med innspill på farge til huset vårt.

En drøm, av et køkken.

Jeg tenker å runde av der, med å ønske dere alle en hjertelig god helg <3 Selv skal jeg på festival på lørdagen, sammen med fire andre herlige damer, som jeg gleder meg masse til. Vil også takke for responsen jeg fikk på forrige innlegg!! Tusen takk, det varmer at dere tør å like åpenheten min!!

Takk for at du leste <3

https://www.instagram.com/husetpaalandet.no/

2 Comments:

  1. Vi prøvemalte labrador , men den ble litt grønn synes vi. Har malt hytta svart og det ble veldig fint. På huset har vi som du vet Front. Skulle gjerne hatt det hakke mørkere grå. Trude

  2. Hørtes fantastisk ut! Håper dere vil trives i deres nye hus❤️ Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *