Kontordag litt utenom det vanlige.

I dag valgte jeg å bli med min mor, som har kontor i Moss, på jobb. Hun er her kun to dager i uken, og har hjemmekontor resten. Jeg tenkte som så, at jeg ofte er lite strukturert, og har vanskeligheter med å «komme i gang» hvis jeg er hjemme. Og siden jeg skal på ferie i to uker snart, trengte jeg å ligge litt i forkant med tanke på bloggen.

Dermed syntes jeg det var helt ypperlig å kunne bli med henne i dag, hvor jeg for øvrig selv også har jobbet i et drøyt års tid, mens jeg tok helsefagarbeider på voksen opplæringen for nesten tre år siden.

Apropos helsefagarbeider – nå har jeg snart brukt tre år, av mitt voksne liv, på å få meg en utdannelse og sluttdatoen min nærmer seg med stormskritt. Så innen utgangen av august, kan jeg forhåpentligvis kalle meg for autorisert helsefagarbeider. Kjenner jeg blir litt stolt, av at jeg har fått det til. Og endelig fått fullført en utdannelse.

Elsker jobben min!

Så folkens – ønsk meg lykke til med fagprøve i august!

Beklager dårlig mobilbilde, men likte det så godt. Ekte glede <3

Følge meg videre? Sjekk ut min Instagram: http://www.instagram.com/husetpaalandet.no/

Takk for at du leste <3

3 Comments:

  1. Det tror jeg vil passe deg helt perfekt ❤️ Lykke til!

  2. Helt klart at du har kommet på riktig hylle nå. Masse lykke til med fagprøve ❤️ Jeg vet du klarer det 👍💪😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *