Klar, ferdig, GÅ!

Hei på dere.

Nå er bloggen endelig klar, slik at jeg får begynt å skrive. Beklager at det har tatt litt tid å komme i gang. Jeg vil første benytte anledningen til å fortelle at jeg er med i Anne Briths Influencer Program (ABIP), og er da så heldig at jeg får ha Anne Brith som mentor for en stund. Herlighet for en mulighet jeg har fått. Jeg griper den, satser og hopper i det, med begge beina. Det var nå, eller aldri.

Nå skal det skrives, og jobbes med sosiale medier.

I går møttes deltakerne for første gang, på Olivia Østbanehallen. Det var en fantastisk gjeng med motiverte og knalltøffe damer! Noen driver med bryllupsinspirasjon, noen er vinkjennere, noen har giftet seg med en 12 år yngre, tyrkisk mann, noen har vært alvorlig syke, men blitt friske, og andre har bare virkelig fått kjenne på kroppen hvor kjipt livet kan være. Men uansett, hvilke forutsetninger du har, jeg heier på deg!

Tenkte å skrive litt mer, om hvem jeg er, i neste innlegg. Håper du vil fortsette følge meg her, og på http://www.instagram.com/husetpaalandet.no/

Klar, ferdig, GÅ.

Tusen takk, for at du leste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *