Jobbintervju

Idag har jeg vært på mitt tredje intervju denne uken. Og det er faktisk ganske slitsomt, for man er så skjerpet og så «på» den tiden man er der. Alle sansene er skjerpet på en måte! Så, jeg håper jeg lander litt og får tatt en avgjørelse, som passer meg, og familien min best, i løpet av helgen❤️

Under alle disse intervjuene, har jeg vært helt åpen og ærlig på, at jeg ikke er interessert/kan jobbe mer enn mellom 60-80%, og begrunner dette. Her har jeg kun møtt positivitet i forhold til det. Og det er jeg veldig glad for. Så mitt tips til deg, som ikke har helse til en 100% stilling, men som heller ikke er syk nok for en uføregrad, er å snakke med arbeidsgiver, være ærlig og begrunne. Det er iallfall min erfaring! Det gjelder selvfølgelig det meste her i livet, og jeg tror jeg har kommet langt med å være så ærlig, på mange ting.

Og, som dere alle vet, er det Halloween idag. Jeg skal jo på jobb, og mannen er ikke fan, så her er det ingenting som minner om «skrekk og gru» en gang. Men, mitt spørsmål til deg er: feirer du Halloween? Har du barn? Og hvor gamle er i tilfelle barna dine?

Med det, ønsker jeg dere en fortsatt god dag!
vil du følge meg på Instagram, blir jeg sykt glad ❤️
http://Www.instagram.com/husetpaalandet.no

2 Comments:

  1. Har «feiret» hjemme med feber 🙈 rolig dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *