Hodebry av mindre

Jeg var vært så dypt konsentrert i forhold til valg av nytt yrke, at det omtrent har gått til hodet på meg. Hva hvis den sier det, men den sier sånn. Likevel har jeg nå landet det hele, og føler meg tilfreds med valget, selvom det holdt på å gi meg hodepine.

Jeg skal begynne å jobbe som fagarbeider i en privat barnehage, med muligheter for et veldig spennende prosjekt i noen år fremover, som jeg helt sikkert kan fortelle litt mer om senere. Så, nå er det tilbake til dagjobb, med småmarginers turnus, altså, det skiller bare et par timer, fra en dag, til en annen. Jeg er bare helt i ekstase over å kunne slippe å tenke på julen, skal jeg jobbe julaften, eller får jeg fri i år? Har jeg turnus fri Kristihimmelfarts dag? Nei, nei da må jobbe også videre. Samt få være med å påvirke et lite barns liv.

Veldig mange er storfornøyd med turnusarbeid, men, det passer ikke meg helt. Jeg verdsetter familien og mannen min, så høyt, at det er svært trist for meg å jobbe helger, helligdager og kvelder. Samtidig har jeg et enorm dilemma, da jeg trives veldig godt i jobben min, som helsefagarbeider. Altså arbeidsoppgavene med mer. Men, slik ståa er nå, føles dette rett for meg ❤️

Takk for at du leste!

7 Comments:

  1. Stolt av deg!!<3

  2. Så godt at du har valgt å er fornøyd ❤ Det kommer til å bli kjempe bra.. klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *