Fem ting du (kanskje) ikke visste om meg.

Hei på dere, for å la dere bli litt bedre kjent med meg, tenkte jeg å kjøre en «fem ting du ikke visste om meg». Som kommentar på dette innlegget, må du veldig gjerne fortelle meg fem ting om deg, også. Slik at vi blir bedre kjent med hverandre.
Vi starter med nummer èn, også ser vi hvor det bærer.


1. Jeg har et enormt stort kontrollbehov. Jeg må ha ting på min måte, ellers kan du risikere at det blir skikkelig dårlig stemning. Takler dermed også dårlig ting som gjøres om på, eller endres i sist liten.

Høhø, eller ikke?


2. Jeg har ikke for vane å vise følelser. Og dette ser jeg på, som en skikkelig svakhet. Men, slik har et vært siden jeg var liten. Gråter, gjør jeg som regel KUN hvis jeg har vondt noe sted. Men øver stadig da!


3. Jeg har vært gift, separert og gift igjen. Alt dette skjedde på under fem år. Med samme mann, vel og merke. He he!

26.07.2014.<3


4. Jeg synger. Jeg har sunget, siden før jeg kunne prate. Sååå klisje. Har sunget i alt fra barnekor, gospelkor, til «rockeband» og familieband, sammen med mor, far og mann. Har faktisk også vært på audition for både «Norske talenter» og «Det store korslaget» og kom nesten med, på sistnevnte i 2011, på Anine Stang’s lag.


5. Jeg har kronisk hikke. Jeg vet ikke hva det kommer av, men har hikket hver eneste dag siden 2013. Har til og med vært til flere undersøkelser, for å prøve å finne årsak, uten hell. Men, rart er det jo.


Så, det  var mine fem, og nå er det din tur! Gleder meg til å lære dere å kjenne.

Besøk meg gjerne her: http://www.instagram.com/husetpaalandet.no/

3 Comments:

 1. Kamila Anna Lewandowska

  Da er vi ganske like.
  1. Jeg er kontrollfreek.
  2. Viser ikke så mye følelser. Enten er jeg trist eller glad. Ikke noe mer.
  På 1 og 2 jobber med saken. 😂
  3. Elsker å gå turer, sykle, løpe. Alle slike utfordringer.
  4. Elsker å synge, men bedre at ingen hører det, ikke noe bra opplevelse å høre på meg 😅
  5. Elsker å gå på skole, lære nye ting. Jeg er skikkelig puggetroll 😁

 2. Koselig å bli bedre kjent med deg <3 Her er 5 ting du kanskje ikke visste om meg…
  1. Jeg bor også på landet 🙂
  2. Jeg var helt mørk, nesten svart i håret en gang.
  3. Jeg har dårlig selvtillit
  4. Jeg har ALDRI vært uvenner med en eneste venn
  5. Jeg er perfeksjonist.
  Ha en fin fredagskveld

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *