En nokså innholdsrik helg!

Herlighet, hvor skal jeg begynne? Det har virkelig vært en helg full av inntrykk og sprell. Det hele startet med et brak, da jeg våknet med en rygg som absolutt ikke ville samarbeide. Den var totalt låst, og jeg skjønte fort at jeg måtte ringe på jobb, for å fortelle at jeg ikke kom meg ut av sengen. Det neste på agendaen ble dermed å ringe min faste kiropraktor, «Hei Mari, det er Pernille Tofte her igjen ja.» At på til, måtte jeg til legen, for å ordne en sykemelding med 100% for den ene dagen. Det er absolutt ikke bare, bare å være gradert sykemeldt. Og tror du ikke jeg virkelig begynner å få problemer med NAV nå? Når jeg når maksdatoen, altså etter ett år. Men det får bli et eget tema en annen dag.

Altså, fra sykdom og elendighet, til nachosmiddag hos våre gode venner i Hakadal, som alltid gir en masse energi – takk! Henning er forresten en «vaffel-gutt» og fant ut at han ville lage vafler utpå kveldingen, men han hadde greid å firedoble oppskriften, så jeg har fortsatt vaffelrøre i kjøleskapet, det er med andre ord bare å komme på vafler, men ta med deg vaffeljern, for det har jeg ikke. Haha.

Foto: Herson Rodriguez

Men, denne helgen toppet seg med lørdagens event. Jeg fikk krøkket meg til Skandic Lillestrøm, for å møte Anne Brith, som hadde et sponset opphold her, og som jeg skulle få være så heldig å få bli med på. Vi spiste en sinnssykt digg cesar salat, og Anne Brith sa det var en beste hun hadde smakt, så tipper Skandic var fornøyd med den anmeldelsen. Vi fortsatte ettermiddagen med et glass champagne på rommet, og på et tidspunkt toppet ryggsmertene seg, så til de grader, men jeg nektet å la det stoppe meg, i første omgang. Etter et glass champagne til, og to ibux var jeg plutselig ikke til å kjenne igjen! Jeg gikk normalt! Heldigvis, for hvis ikke, måtte jeg bare pent kaste inn håndkledet.

Det kom noen flere jenter opp på rommet etter hvert og vi koste oss så innmari sammen! Etter masse skravling og kos, reiste vi videre til Nebbenfestivalen, ved Nebbursvollen friluftsbad i Lillestrøm. Jeg har ett ord å si om denne festivalen: GJØRMETE! For steike, det var virkelig gjørmete. Vi hadde VIP billetter, så vi slapp å stå i det, men vi måtte da virkelig traske i gjørme oppetter øra, for å komme opp på VIP terrassen. Etter noen timer reiste vi tilbake til byen og gikk en tur ut i Lillestrøm, hvor vi danset og lo ut i de sene nattetimer, før jeg «bare måtte ha en kebab» på Bislett Kebab House og dro for å legge meg.

Altså, hva gir du meg, liksom? <3

Og – det beste av alt! Ryggen har ikke vært like vond igjen, etterpå <3

My ladylady and I<3

Takk for at du leste, og du, ha en deilig mandagskveld! Og hvis du ikke gjør det allerede, setter jeg stor pris på om du vil følge meg her også: http://instagram.com/husetpaalandet.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *