En fiasko av en langhelg!

Jeg hadde tenkt å ta opp mine issues hva angår NAV, men jeg var i møte med de i går, og jeg er såpass forbanna, at jeg drøyer noen dager, før jeg går løs på det temaet.

Men, dette blir ikke noe lystigere likevel, haha! For min svigermor har nemlig en liten perle av en hytte, langs et bittelite vann, i nærheten av Eidsvoll. Her skulle storfamilien samles fra i går, til søndag. Altså, tidenes langhelg.

Jeg hadde ordnet med feriedag på fredag, slik at vi virkelig skulle kunne nyte freden og roden der oppe, sammen. Problemet ble bare at frafallet ble større enn i «Jul i blodfjell», hvis dere husker serien som gikk på TV2 før julen i 2017?

I går, onsdag kveld ringer jeg min kjære, for å sjekke opp litt. Han er blitt syk, han har feber og greier. Utrolig ulikt han, så det føltes helt usannsynlig typisk. Men det kunne han jo selvsagt ikke noe for stakar. Senere på kvelden i går, i det jeg skulle hente vannskålen til hunden inn på soverommet, skjærer det seg så til de grader, i ryggen min! Jeg hyler av smerte, og prøver å klamre meg fast til dørkarmene på soverommet. Står en stund i håp om at det skal slippe taket. Det gjør ikke det med det første.

Jeg får akkurat tak i vannskålen som står på gulvet (naturligvis) på kjøkkenet. Krabber meg inn på rommet og ned i sengen, med dynen godt over hodet. Tårene strømmer på, av smerte. Det er veldig sjelden jeg gråter i det hele tatt, men dette var så vondt. Jeg fikk til og med frostrier og hakket tenner. SÅ- det var oss, herr og fru. Men ikke nok med det.

Ryggen min er bedre i dag, trossalt, men Henning har fremdeles feber nå og da. Min svigerinne og svoger med to barn reiste oppover til hytta på formiddagen i dag. Ante fred og ingen fare. Helt inntil eldstegutten setter i gang å kaste opp. Altså, hva er oddsen? De får varslet svigermor (som også har fått trøbbel med ryggen), som akkurat var ferdig på jobb og var klar for å sette snuten mot hytta, om at det var omgangssyke i hus, slik at hun slipper å havne midt oppi det. Så gikk det nærmere tre timer, før unge nr. 2 begynner å kaste opp.

Å være borte, hjemmefra, på hytta med syke barn er krevende, så det endte med at de reiste hjem, nå i kveld. Så nå sitter jeg her, Henning ligger i sengen hjemme i Lørenskog, svigermor er hjemme hos seg selv, og svigerinne og svoger er på tur hjem.

Altså, nå kan det jo virkelig bare bli bedre? Skal vi satse på ny hyttetur fra i morgen? Jeg vet ikke om jeg tør å håpe engang. Masse god bedring til dere alle <3

Meg i knall oransje genser, som spiser boblevaffel på hadeland glassverk.
Et noe lystigere bilde <3 Tatt utenfor vaffelhuset på Hadeland Glassverk.

Tusen takk for at du leste, mitt sytete og klagete innlegg!

2 Comments:

  1. Jeg forstår egentlig godt at du har issues med NAV, hvis det som skal til er et glass sjampis og en Ibux for at ryggen skal fungere normalt, ref forrige innlegg…

  2. Å, du har misforstått 😊 det er ikke ryggen som gjør at legen har sykmeldt meg. Den er kun et symptom, på hele sykdomsbildet. Ha en fin søndag, Ingrid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *