Det er fredag min venn

Annonse// Altså, jeg er ikke et «mandags-menneske», jeg skulle gjerne vært det, men det er langt ifra sannheten. Hele søndagen, kan jeg gå rundt å tenke på, grue meg for, og planlegge dagen etter… Men, for hvilken grunn? Jeg blir faktisk irritert på meg selv, for å holde på slik. Og tar gjerne i mot tips og råd, mot denne sykelige uvanen.

Annonse// ribe events, Malangen Resort

Hva gjør du, for å verdsette mandagen? Hvordan får du til at mandagen blir en like bra dag, som fredagen?

Jeg er helt definitivt et «fredags-menneske», det er den dagen jeg verdsetter høyest, deretter kommer lørdag, og på en god tredje plass, søndag 😏

Hvilken dag er din Dolmio dag, holdt jeg på å si? Haha.

Henning og jeg er hos svigermor i kveld, sammen med Gusj, svoger og tantebarn. Det er så deilig å kunne være oppe lenge, ikke bekymre seg for morgendagen, bare nyte her og nå. Det er dette jeg må lære meg til i hverdagen også ❤️

Uansett, ønsker jeg alle dere som leser, en fortsatt fin fredagskveld, med en oppfordring om å være god med deg selv! Ta vare på deg selv! Du er faktisk unik og uerstattelig!

2 Comments:

  1. Fredag er dagen jeg får go’følelsen i kroppen, men søndag er min favoritt dag, for det er den dagen jeg klarer å slappe av og ikke får dårlig samvittighet for å sløve på sofaen. Da klarer jeg å la hus være hus uansett hvordan det ser ut, og livet er egentlig ganske godt <3 Ha en knall dag klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *