Den store avgjørelsen

Jeg er så privilegert at jeg nå har fått to jobbtilbud, fra to ulike arbeidsgivere. I går fikk jeg et godt tilbud, OG ble kalt inn på et fjerde intervju. Likevel bruker jeg fortsatt dagen idag, og morgendagen på å bestemme meg. Kunne ønske jeg kunne dele det med dere, og spørre om råd. Men jeg kjenner at dette må kun være min, avveiede avgjørelse, uansett hvor vanskelig valget er.

Det er virkelig som å stå ved et veiskille. Vil jeg ditt, eller vil jeg datt? Og skal jeg følge magefølelsen? Det er som regel det rette, hvertfall for meg.

Et bilde jeg fant på veggen hos ei venninne av meg❤️

Resten av helgen skal vi i navnefest idag, til sønnen til min kusine. Det blir koselig, god mat, familie og kos. Det er faktisk sjelden vi er sammen. Tiden strekker ikke til. Og i morgen blir det en god gammeldags fridag! Som jeg ikke kan huske sist vi hadde, så den skal nytes og brukes til å hente krefter til neste uke. Da har jeg mest sannsynlig min siste jobbhelg, på leeenge…

Deilig, sen lørdagsfrokost

Noen av dere fikk kanskje med dere på min Snapchat «husetpaalandet1», at jeg spiser agurk og nugatti sammen….

Se bort ifra at tallerken er brukt til egg i forkant, jeg spiser iallfall nugatti og slangeagurk sammen! Og har du ikke smakt det, bør du prøve ❤️ Nei, nå må jeg straks gå på badet, og finne ut av hva jeg skal ha på meg i navnefesten.
Tenkte å legge ut et innlegg med antrekk osv senere idag, så stay tuned!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *