Den mye omdiskuterte helgen

Hei på dere! Føles som en evighet siden sist. Og det er kanskje fordi det er nettopp det det er. Haha. Jeg tenkte bare å oppdatere litt kjapt om denne helgen, som ble litt annerledes for alle oss involverte.

Heldigvis dro mannen og jeg ut på hytta, på Gullverket, fredag ettermiddag. Da vi kom frem, slapp vi hunden, Gusj, ut av bilen, og hun spratt rundt av glede på det inngjerde området. En helt herlig følelse, å se at hun koser seg så veldig. Og da klarer jeg ikke la være å tenke på den store hagen i får, i det nye huset. Denne hagen er også inngjerdet, og det blir så stas at hun daglig kan løpe fritt. Jeg tenker naturligvis mye på det nye huset, men det er ennå litt over to måneder til vi flytter. Og apropos det – vi har ikke fått solgt leiligheten vår ennå! Så kjenner du noen som er interessert i leilighet på Lørenskog, så rop ut. En kjempe lekker 2-roms med nydelig utsikt!

Idyllisk eller?

Men søren, det var jo ikke det jeg skulle si noe om nå. Haha, sånn er det med denne hjernen her, alt går veldig fort og i hytt og vær. Bær over med meg.

Da vi kom frem på hytta fredag ettermiddag gjorde vi i stand grillen, lagde tilbehøret inne og grillet de tynneste entrecote biffene vi har sett, ute på grillen. Det var veldig godt da, men de filetene så jo nærmest ut som skosåler. Utover kvelden var det deilig temperatur ute, så vi fortsatte å sitte på terrassen og skue utover det blikkstille vannet. Før vi hoppet til køys med en god dose sol og skogsluft.

Blikkstille vann.

På lørdag var vi innom Loftet gårdsbutikk, skikkelig koselig sted. Selv i regnvær og hvite superga sko. Spiste skikkelig god napoleonskake, flere som er glad i det? Jeg reiste inn til Oslo på ettermiddagen, for å feire min kusines 30 årsdag, som var i Desember 2017, så det var jammen på tide å feire jubilanten. Jeg var på Latter for første gang, og det var innmari artig! Så det anbefales.

Søndag ble en lat morgen, og jeg fikk kaffe på sengen av mannen <3 Det var deilig vær igjen på søndag, og vi var masse ute. Hele dagen, faktisk. Vi spiste deilig kalkumiddag, før vi dro hvert til vårt. Så det ble en veldig fin helg altså, trossalt. Så takk for nå.

Vakreste av dem alle!

Tusen takk for at du leste <3 Følg meg gjerne på http://www.instagram.com/husetpaalandet.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *